ПРОМОЦИЯ: Вземете градински ръкавици Garden Mole на стойност 25.99 лв. напълно безплатно като направите поръчка за растения над 55 лв. в периода 23.02.2017 до 30.04.2017 г.
Скъпи клиенти,искаме да Ви уведомим, че изпращането на поръчките е започнало на 20.02.2017, но това са живи растения, подготовката им за изпращане отнема време и няма как всички поръчки да бъдат изпратени точно на 20.02.2017 към всички клиенти. Вашата предварителна поръчка, която сте направили, се обработва и ако не сте я получили все още, това означава, че има други поръчки в списъка преди Вас. Молим да имате малко търпение и да проявите разбиране, всеки ще получи поръчката си веднага щом дойде неговият ред.
Поръчаната стока, може да бъде отказана или заменена само в следните случаи:
 
1.Ако доставената стока не съответства на поръчаната от клиента.
 
2.Купувачът има право да направи рекламация в срок до 48 часа от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект който не може да бъде установен при получаването и.
 
3.Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 работни дни от получаването и при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана. Което е опоменато в чл. 55 от ЗЗП.
 
4.Ако не е спазен срока, обявен за доставка.
 
5.Когато има несъответствие между поръчана и доставена стока. В такъв случей стоката се подменя в срок до 48 часа след заявката на клиента.
 
6.При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.
 
7.Във всички случаи описани във член 51, 54 и 55 от ЗЗП и член 4 от ЗЕТ.
 
Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока.
© 2015-2017. goldenplants.bg. All Rights Reserved